Over

Over Decetawi Decoratie

Over Decetawi Decoratie

Bij Decetawi kan ieder bedrijf terecht wanneer ze meer sfeer in hun bedrijf willen. Van een origineel bloemen presentatie bij een kapsalon tot de complete inrichting van een familiepark.

Decetawi heeft inmiddels een goede naam op gebouwd. Als erkend leerbedrijf met twee magazijnen, vast personeel en enthousiaste teamleden is de basis uitstekend. 'We zijn leerbedrijf geworden om de passie door te geven én om zelf ook verjongend te werk te blijven gaan. We hebben ontzettend veel items, van ieder denkbaar thema in huis, en wanneer we iets niet hebben, dan maken we het. Voor Koningsdag vroeg de klant ooit om mooie originele rozen. We hebben de standaard rode en witte roze aangevuld met unieke blauwe rozen. Zelf gemaakt. Dat vinden wij het mooiste van ons vak, de mensen versteld laten staan van wat er mogelijk is. Niet alleen voor de klant, maar vooral ook voor zijn publiek. Want wij scheppen sfeer voor de klant van de klant.'

Natuurlijk duurzaam
'We werken veel en graag met natuurlijke materialen. Wij hebben een brandvertragend certificaat en dat betekent dat al onze producten door ons met een brandvertragend impregneermiddel zijn behandeld waardoor al het materiaal brandveilig is conform de gestelde norm.
Alles wat wij maken is maatwerk. Wij staan wel voor originaliteit en duurzaamheid, dus we hergebruiken onze stukken om weer nieuwe creaties te maken. Als het volgens ons te vaak is gebruikt dan geven we het graag aan bijvoorbeeld ouderencentra, verenigingen of scholen om daar gezelligheid en huiselijkheid te creëren. Weggooien doen we nooit.

We komen graag kennismaken bij de klant op locatie, omdat sommige zaken niet uit te leggen zijn via de mail of telefoon. Hoe valt het licht, hoe hoog is het plafond, dat is belangrijk om met eigen ogen te zien. Wanneer we na een goed gesprek en een scherp geworpen blik samen tot een idee zijn gekomen werken we dat conceptueel uit. Het stuk wordt vervolgens bij u op de gewenste locatie geleverd en geplaatst. Wij hebben een goed netwerk van betrouwbare mensen om ons heen wanneer we licht- en geluid of bijvoorbeeld podiumbouwers nodig hebben. Dus ook feesten op maat zijn compleet bij ons te regelen.