Decoratie assortiment van Decetawi Decoratie VOF

Voor iedere gelegenheid hebben we passende decoratie: van themafeest tot galaparty. Bekijk onderstaand een aantal voorbeelden uit ons assortiment. Zit uw decoratie er niet tussen of wilt u een product in een andere kleur die beter bij uw huisstijl past? Neem dan contact op. We stellen graag speciaal voor u een decoratiepakket samen.

NEEM CONTACT OP

Etalage-inrichting

Decoratie voor winkelcentra

Lentedecoratie

Zomerdecoratie

Herfstdecoratie

Winterdecoratie

Sinterklaasdecoratie

Kerstdecoratie

Bedrijfsruimte, kantoor, podium en meer

Bloempresentatie

Decoratie voor themafeesten

Bedrijfsfeesten en bruiloften

Decoratieve belettering

Diverse bloemarrangementen

Decoratie voor op tafel

kopje koffie

Restyling voor een betere uitstraling

  • Uw bedrijf eens goed laten bekijken?
  • Tijd voor een verandering?
  • Of tijd voor een nieuwe uitstraling?

Bij de restyling staan de uitstraling en sfeer van uw zaak centraal. Samen met u kijken we hiernaar en bespreken we uw wensen en onze bevindingen uitgebreid. We bekijken de mogelijkheden, uitgaande van uw wensen en plannen. Samen kijken we wat we aan uw winkel of bedrijfspand kunnen doen om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De uitkomst verwerken we in een presentatie. Uiteraard krijgt u advies over de besproken punten en wat Decetawi Decoratie VOF hierin kan betekenen.

certificaat brandvertraging

Impregneren / brandvertragend behandelen

Laat uw decoratiematerialen voor uw eigen veiligheid en die van uw gasten behandelen met brandvertragende vloeistof. Deze stof is niet schadelijk voor mens, milieu of materiaal. Na een brandvertragende behandeling ontvangt u een certificaat met betrekking tot de brandveilige decoratie dat u kunt overhandigen aan de gemeente, brandweer of verzekeringsmaatschappij.