bedrijfsaankleding; bedrijfsfeestdecoratie

Assortiment winkel- en etalagedecoratie

Ons winkel- en etalagedecoratie-assortiment gaat verder dan een Sinterklaastroon en hartjes voor Valentijn. Voor iedere gelegenheid hebben we passende decoratie: van themafeest tot galaparty. Bekijk onderstaand een aantal voorbeelden uit ons assortiment. Zit uw decoratie er niet tussen of wilt u een product in een andere kleur die beter bij uw huisstijl past? Neem dan contact op. We stellen graag speciaal voor u een decoratiepakket samen.

Etalage-inrichting

Winkelcentra

Lentedecoratie

Zomerdecoratie

Herfstdecoratie

Winterdecoratie

Sinterklaasdecoratie

Kerstdecoratie

Bedrijfsruimte, kantoor, podium en meer

Decoratie

Themafeesten

Bedrijfsfeesten en bruiloften

Belettering

Bloemarrangementen

Tafeldecoratie

Quickscan

  • Uw bedrijf eens goed laten bekijken?
  • Tijd voor een verandering?
  • Of tijd een nieuwe uitstraling?

Bij de quickscan staan de uitstraling en sfeer van uw zaak centraal. Samen met u kijken we hiernaar en bespreken we uw wensen en onze bevindingen uitgebreid. We bekijken de mogelijkheden, uitgaande van uw wensen en plannen. Samen kijken we wat we aan uw winkel of bedrijfspand kunnen doen om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De uitkomst van de quickscan verwerken we in een presentatie. Uiteraard krijgt u advies over de besproken punten.

Impregneren / brandvertragend behandelen

Laat uw decoratiematerialen voor uw eigen veiligheid en die van uw gasten behandelen met brandvertragende vloeistof. Deze stof is niet schadelijk voor mens, milieu of materiaal. Na een brandvertragende behandeling ontvangt u een certificaat dat u kunt overhandigen aan gemeente, brandweer of verzekeringsmaatschappij.